Een autolaadkraan

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home » Autolaadkraan

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Een groot deel van het transport dat we uitvoeren bij Lock Transport B.V. wordt uitgevoerd door vrachtwagens met een autolaadkraan, geschikt voor vervoeren en tillen van zware goederen. Om dit voor u mogelijk te maken, beschikken wij over vrachtwagens met autolaadkraan variërend van 40 tot en met 140 ton/mtr. Met dit materieel proberen wij voor zo veel mogelijk verschillende soorten transport een oplossing aanbieden aan onze klanten. Zo is onze vrachtwagen met autolaadkraan perfect voor transport van zware goederen bijvoorbeeld units, containers en bagger- en bouwmaterialen. Zo kunnen wij naast transport met de autolaadkraam ook transport met een groot volume, exceptioneel transport en natuurlijk regulier transport voor u verzorgen.

Deskundigheid gegarandeerd bij transport met autolaadkraan

Elke chauffeur die we bij Lock Transport B.V. inschakelen voor transport met de laadkraan, is in het bezit van het diploma ‘kraanmachinist met hijsfunctie’. Hiermee kunnen we aantonen, dat de dat de chauffeur niet alleen werkzaamheden omtrent het laden en lossen van goederen mag uitvoeren, maar ook kundig is om hijswerkzaamheden op locatie uit te voeren. Op deze manier kunnen wij het transport van uw zware goederen met onze autolaadkraan volledig verzorgen. Hierbij maakt ons uitgebreide materieel, tezamen met de verregaande deskundigheid van onze chauffeurs het mogelijk om een grote diversiteit aan goederen en materialen te vervoeren. Bekijk ook eens onze gerealiseerde projecten om te zien wat wij in het verleden al mogelijk gemaakt hebben.

Milieu staat hoog in het vaandel bij Lock Transport B.V. in Hardinxveld-Giessendam

Bij Lock Transport B.V. vinden we het belangrijk om goed om te gaan met het milieu. U kunt er bij ons dan ook op rekenen dat wij onze transporten op een zo schoon en zuinige manier uitvoeren. Zo kunnen wij u vertellen dat ons wagenpark voornamelijk uit vrachtwagens bestaat die voldoen aan de nieuwste emissienormen. Tevens worden onze chauffeurs gestimuleerd om zuinig te rijden, om op deze manier de CO2 uitstoot tot een minimum te beperken. Dit wordt gedaan door het brandstofbesparingssysteem ‘HT Driver Performance’, ontwikkeld door Groeneveld ICT Solutions.

Transport van uw zware goederen met de autolaadkraan

Wilt u ook gebruik maken van de ervaren en deskundige chauffeurs van Lock Transport B.V., gecombineerd met ons hoogwaardige materieel? Wij staan klaar voor al uw transportdiensten. Vraag daarom direct en eenvoudig een offerte aan via onze website. Heeft u liever eerst even persoonlijk contact met ons in Hardinxveld-Giessendam, bijvoorbeeld voor het stellen van uw vragen? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen. Wij zijn te bereiken via het nummer: 0184-613877.

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.