Betontransport

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home » Betontransport

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Er staat een groot project op de planning of u heeft een project lopen waarvoor u betontransport nodig heeft. Schakel in beide gevallen Lock Transport in. Dankzij onze ervaring sinds 1931 zijn wij uitstekend in staat om u te voorzien van een passend transportadvies. Of het nu om een groot of klein project gaat, wij bieden u altijd een oplossing op maat.

Betontransport met een van onze wagens uit Hardinxveld-Giessendam

Ons materieel is geschikt voor nationaal en internationaal transport, waardoor de transportmogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Wij bieden voor uw betontransport uit verschillende trekkers. Overig transport maken wij mogelijk met de volgende wagens:

  • Open trailer
  • Huiftrailer
  • Bakwagen met kraan
  • Trekker met kraan
  • Volume combinaties

Vrachtwagens die voldoen aan de nieuwste emissienormen

Het betontransport voeren wij op een zo schoon en zuinig mogelijke manier uit. Ons wagenpark in Hardinxveld-Giessendam bestaat voor een groot deel uit vrachtwagens die voldoen aan de nieuwste emissienormen. Wij werken ook met het brandstofbesparingssysteem ‘HT Driver Performance’, wat betekent dat onze chauffeurs gestimuleerd worden om zo zuinig mogelijk te rijden.

Schakel ons in voor veilig en snel betontransport

Wij zijn een VCA gecertificeerde onderneming uit Hardinxveld-Giessendam, waardoor u verzekerd bent van goed opgeleid personeel voor uw betontransport. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor meer informatie over onze mogelijkheden naar 0184-613877. Zijn wij binnenkort uw partner voor nationaal of internationaal transport?

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.