Uw boot transporteren

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home » Boot transporteren

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Laat uw boot transporteren door de specialisten van Lock Transport B.V. in Hardinxveld-Giessendam, nabij Dordrecht. We zijn gespecialiseerd in het vervoeren van goederen met verschillende hoogtes en breedtes. Uw boot is bij ons in goede handen, we zorgen ervoor dat de boot op de gewenste bestemming én op het gewenste tijdsstip wordt afgeleverd.

Laat uw boot transporteren door onze specialisten

Als u een boot wilt laten transporteren, helpen we u graag verder. Het laten vervoeren van een boot valt onder uitzonderlijke transport. Het ligt natuurlijk ook aan de afmetingen van een boot hoe deze getransporteerd wordt. Neem daarom altijd contact op met een van onze specialisten. Dit speciaal transport wordt afgeleverd op de afgesproken locatie. Naast een boot vervoeren we ook andere goederen. Denk bijvoorbeeld aan het transport van een tiny house of juist van materialen zoals hout. Ontdek de vele mogelijkheden die Lock Transport B.V. aanbiedt. Ook voor internationaal transport kunt u bij ons terecht.

Vraag een offerte aan

Wilt u een aantrekkelijke prijsindicatie ontvangen voor het transporteren van een boot? Vraag dan nu een offerte aan. Heeft u vragen over de prijs? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen door te bellen naar 0184-613877. Onze specialisten helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.