Bouwmaterialen transport

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home » Bouwmaterialen transport

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Bouwmaterialen vereisen een professionele manier van transport. Of het nu gaat om een grote of kleine lading, op lange termijn of met spoed; Lock Transport B.V. in Hardinxveld-Giessendam, nabij Dordrecht, is de partner waar u naar op zoek bent. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ben verzekerd van een passend voorstel voor uw bedrijf. Welk type bouwmateriaal wilt u op een veilige en betrouwbare manier voorzien van passend transport?

Voor bouwmaterialen is er een passende manier van transport

Met behulp van autolaadkranen en de grote verscheidenheid aan materieel, bieden wij een transportoplossing voor verschillende bouwmaterialen. Wij regelen het transport van al uw bouwmateriaal. Denk hierbij aan onder andere:

  • Machines, motoren en generators
  • Offshore en baggermateriaal
  • Scheepsbouwmaterialen

Nationaal en internationaal transport

Wist u dat wij nationaal en internationaal transport verzorgen? Wekelijks worden deelladingen en complete ladingen door onze Nederlandse chauffeurs getransporteerd naar diverse landen. Als internationaal transporteur zijn we voornamelijk werkzaam in Frankrijk, Duitsland, Italië en de Benelux. Laat het transport van bouwmateriaal aan ons over. Ontdek ook onze diensten op het gebied van opslag en distributie.

Maak gebruik van een breed aanbod aan materieel

Van trekkers tot aan bakwagens en van huiftrailers tot aan open trailers; u maakt bij ons gebruik van een divers machinepark. Geef uw transportwensen door tijdens het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wij adviseren u graag wat voor materieel geschikt is voor het transporteren van bouwmaterialen. Verzorgen wij binnenkort het transport van bouwmateriaal voor uw organisatie of heeft u vragen over onze diensten? Bel naar 0184-613877. Onze experts beantwoorden al uw vragen en helpen u verder.

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.