Breedte transport

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home » Breedte transport

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Wanneer u objecten met een grote breedte wilt laten vervoeren, is Lock Transport dé aangewezen partner om dit transport voor u te realiseren. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook in te schakelen voor het transporteren van een boot naar een gewenste haven. Wij zijn immers gespecialiseerd in allerlei verschillende vormen van transport, van transport met een laadkraan tot aan transport met een exceptionele breedte, hoogte, lengte of gewicht.

Bij ons in Hardinxveld-Giessendam is een exceptionele breedte of hoogte geen belemmering voor transport

Wat uw opdracht van transport ook is, te hoog, te breed, te lang of te zwaar, het is geen probleem voor Lock Transport. Wij beschikken immers over een grote diversiteit aan transportmaterieel en andere soorten speciaal materieel. Hiermee kan er altijd wel een geschikte oplossing worden gevonden voor transport. Hierbij werken we binnen onze onderneming uitsluitend met gespecialiseerde vakmensen. Wij kunnen u hiermee garanderen van vakkundig en vooral veilig transport. Zo zorgen wij ervoor dat uw te transporteren object, zoals een boot, veilig en onaangetast op de door u aangewezen plaats van bestemming terecht komt.

Gerealiseerde projecten: transporteren van een boot

Sinds onze oprichting in 1957 hebben we bij Lock Transport in Hardinxveld-Giessendam al menig bijzonder transport project, bijvoorbeeld met een exceptionele breedte of hoogte, met succes afgerond. Neem eens een kijkje tussen onze projecten om te zien wat wij zoal hebben gerealiseerd in het verleden. Van het transporteren van een boot tot aan splijtbakken, we hebben het allemaal met succes afgerond bij Lock Transport.

Neem contact met ons op

Wilt u de expertise van Lock Transport in Hardinxveld-Giessendam graag inschakelen voor het vervoeren van uw goederen of objecten? Neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U belt hiervoor naar 0184-613877. Tevens kunt u via onze website direct een offerte aanvragen

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.