Internationaal transport

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home » Internationaal transport

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Uw partner voor internationaal transport vindt u bij Lock Transport. Wij hebben ons geprofileerd als internationaal transporteur met vaste bestemmingen voor ons wegtransport in heel Europa. Naast onze vaste bestemmingen, beschikken wij vanzelfsprekend ook over de mogelijkheid om te leveren naar de door u gewenste bestemming. Waar gaat uw internationaal wegtransport heen?

Internationaal transport met een rijke geschiedenis

Na onze oprichting in 1957 hebben we ons bij Lock Transport bewezen als betrouwbare en deskundige partner op het gebied van zowel nationaal als internationaal transport. Tevens hebben dankzij onze rijke historie in het vak van transport een zeer uitgebreide kennis en vakkundigheid opgebouwd. Dit gecombineerd met onze grote diversiteit aan transportmaterieel zorgt ervoor dat wij voor zo goed als elk transport wel een gepaste oplossing kunnen bieden. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van wegtransport hebben wij een groot internationaal netwerk op kunnen bouwen. Lock Transport is altijd in staat om de transporten voor een concurrerende prijs aan te bieden. De kwaliteit en efficiëntie blijft uiteraard het zelfde.

Betrouwbaarheid staat voorop bij Lock Transport

Bij Lock Transport begrijpen we als geen ander het belang van een tijdige levering van de lading. Daarom zorgen wij er dankzij onze verregaande kennis en ervaring op het gebied van internationaal wegtransport voor dat wij te allen tijde exact de juiste levertijd aanhouden. Om hier extra controle op te houden, is elk van onze vrachtwagens voorzien van een track en trace systeem. Zo weten we altijd waar de lading bevindt en wat de verwachte aankomsttijd van de lading is.

Transport met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu

Naast dat we het bij Lock Transport ui Hardinxveld-Giessendam belangrijk vinden dat uw transport op veilige en accurate wijze wordt uitgevoerd, hebben we ook het milieu erg hoog in het vaandel staan. Het is dan ook ons doel om ervoor te zorgen dat onze transporten op een zo schoon en zuinig mogelijke manier worden uitgevoerd. Om dit te realiseren nemen wij verschillende stappen. Zo bestaat ons wagenpark voornamelijk uit vrachtwagens die voldoen aan de nieuwste emissienormen en maken we gebruik van het brandstofbesparingssysteem ‘HT Driver Performance’ van Groeneveld ICT Solutions. Hiermee stimuleren we chauffeurs om zuiniger te rijden en hiermee de CO2 uitstoot van ons transport zo laag mogelijk te houden.

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden

Ziet u het wel zitten om gebruik te maken van de expertise van Lock Transport uit Hardinxveld-Giessendam voor het internationaal wegtransport van uw goederen? Vraag dan direct een offerte aan! Ook kunt u ons natuurlijk altijd even bellen om onze mogelijkheden door te spreken of wanneer u wat meer informatie wenst te hebben. Dit doet u via het nummer 0184-613877. Wij staan klaar om u op gepaste wijze van dienst te zijn!

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid