Internationaal wegtransport

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home » Internationaal transport

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Uw partner voor internationaal wegtransport vindt u bij Lock Transport B.V. in Hardinxveld-Giessendam in de buurt van Dordrecht. Wij hebben ons geprofileerd als internationaal transporteur met vaste bestemmingen voor ons wegtransport in heel Europa. Naast onze vaste bestemmingen, beschikken wij vanzelfsprekend ook over de mogelijkheid om te leveren naar de door u gewenste bestemming.

Internationaal wegtransport met een rijke geschiedenis

Na onze oprichting in 1957 hebben we ons bewezen als betrouwbare en deskundige partner op het gebied van zowel nationaal als internationaal transport. Tevens hebben dankzij onze rijke historie in het vak van transport een zeer uitgebreide kennis en vakkundigheid opgebouwd. Dit gecombineerd met onze grote diversiteit aan transportmaterieel zorgt ervoor dat wij voor zo goed als elk transport wel een gepaste oplossing kunnen bieden, zo ook voor bijvoorbeeld bouwmateriaal. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van wegtransport hebben wij een groot internationaal netwerk op kunnen bouwen. Wij zijn altijd in staat om de transporten voor een concurrerende prijs aan te bieden. De kwaliteit en efficiëntie blijft uiteraard hetzelfde.

Betrouwbaarheid staat voorop bij ons transportbedrijf

We begrijpen als geen ander het belang van een tijdige levering van de lading. Daarom zorgen wij er dankzij onze verregaande kennis en ervaring op het gebied van internationaal wegtransport voor dat wij te allen tijde exact de juiste levertijd aanhouden. Om hier extra controle op te houden, is elk van onze vrachtwagens voorzien van een track-en-tracesysteem. Zo weten we altijd waar de lading bevindt en wat de verwachte aankomsttijd van de lading is.

Transport met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu

Naast dat we het belangrijk vinden dat uw transport op veilige en accurate wijze wordt uitgevoerd, hebben we ook het milieu erg hoog in het vaandel staan. Het is dan ook ons doel om ervoor te zorgen dat onze transporten op een zo schoon en zuinig mogelijke manier worden uitgevoerd. Om dit te realiseren nemen wij verschillende stappen. Zo bestaat ons wagenpark voornamelijk uit vrachtwagens die voldoen aan de nieuwste emissienormen en maken we gebruik van het brandstofbesparingssysteem ‘HT Driver Performance’ van Groeneveld ICT Solutions. Hiermee stimuleren we chauffeurs om zuiniger te rijden om de CO² uitstoot van ons transport zo laag mogelijk te houden.

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden

Wilt u gebruikmaken van de expertise van Lock Transport B.V. voor internationaal wegtransport van uw goederen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u ons bellen om onze mogelijkheden te bespreken of als u meer informatie wenst te ontvangen. Dit doet u via 0184-613877. Wij staan klaar om u op gepaste wijze van dienst te zijn! Ook voor container transport kunt u bij ons terecht.

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.