Kraan transport

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home ยป Kraan transport

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Door gebruik te maken van een kraan of kraanwagen bij transport kunnen goederen of objecten niet alleen worden vervoerd, maar ook direct op eenvoudige wijze worden geladen en gelost. Dat is waarom we bij Lock Transport regelmatig gebruik maken van een vrachtwagen met kraan bij het transporteren van bijvoorbeeld units, containers en bagger- en bouwmaterialen. Hiermee kunnen wij u volledig ontzorgen bij het vervoeren van uw goederen of objecten. Wij zorgen ervoor dat uw lading op het juiste moment op exact de gewenste plaats wordt gelost. Dit maakt Lock Transport tot uw betrouwbare partner op het gebied van transport.

Gebruik van vrachtwagen met kraan voor veelzijdigheid betreft transport

Wat u ook wilt laten transporteren, bij Lock Transport is het mogelijk. Dit kunnen wij u garanderen dankzij onze verregaande kennis en ervaring binnen het vak: al sinds 1957. Hierbij beschikken we over een grote veelzijdigheid aan transportmaterieel. Van een open trailer tot aan een kraanwagen, wij hebben alles in huis om het transport van uw goederen op passende wijze uit te voeren. Wat uw transport opdracht ook is, bij Lock Transport uit Hardinxveld-Giessendam vinden wij er de juiste oplossing voor.

Neem contact met ons op

Wilt u dat uw goederen niet alleen veilig en op tijd worden geleverd, maar tevens worden geladen en gelost? Dan is Lock Transport de partner voor u. Door gebruik te maken van onze kraanwagen kunnen wij u dan ook volledig ontzorgen tijdens het transport van uw goederen. Alle kraanchauffeurs van Lock Transport BV uit Hardinxveld-Giessendam zijn in het bezit van het diploma Kraanmachinist en mogen naast het laden en lossen van alle goederen deze ook plaatsen. Zij kunnen dus ook extra kraanwerkzaamheden op locatie uitvoeren. Klinkt u dat als muziek in de oren? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen door te bellen naar 0184-613877. Wij vertellen u vervolgens alles over de verschillende mogelijkheden die wij u bieden. Ook kunt u via onze website direct een offerte aanvragen voor het verzorgen van uw transport, al dan niet met gebruik van een kraanwagen. Wij staan klaar om u op passende wijze van dienst te zijn.

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.