Opslag en distributie

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home » Opslag en distributie

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor opslag en distributie van uw goederen? Lock Transport B.V. in Hardinxveld-Giessendam, nabij Dordrecht, staat voor u klaar. Als transportbedrijf met een rijke historie, zijn we de aangewezen partner voor iedere klus. Zo kunt u zich richten op de corebusiness van uw bedrijf, terwijl uw goederen in goede handen zijn.

Geniet van opslag en distributie op maat

Wanneer u uw opslag en distributie door ons laat oppakken, zorgen wij ervoor dat alles compleet naar uw wens wordt geregeld. Dit betekent dat wij luisteren naar wat u wilt en hier vervolgens een op maat gemaakte oplossing voor realiseren. Onze servicegerichte aanpak is dan ook altijd gericht op u als klant. Hierbij staat betrouwbaarheid, klantgerichtheid en vakkundigheid voorop. Heeft u goederen van afwijkende afmetingen die u wilt laten opslaan? Voor een kort- of langdurige periode? Wilt u bijvoorbeeld een grote machine transporteren of opslaan? Wij regelen het voor u. Ook als u exceptioneel vervoer of ander materiaal wilt inschakelen voor de distributie van uw goederen, denken wij graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan

Wilt u de complete opslag en distributie aan ons uitbesteden of slechts een onderdeel hiervan? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op via 0184-613877. Wij denken graag met u mee en vertellen u meer over onze dienstverlening. Ervaar onze servicegerichte aanpak en laat het transporteren van goederen aan ons over. Zo transporteren we naar Italië en andere landen in de EU.

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.