Transport van een tiny house

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home ยป Transport tiny house

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Lock Transport B.V. in Hardinxveld-Giessendam, nabij Dordrecht is uw partner bij het transport van een tiny house. We zijn gespecialiseerd in het (internationaal) transporteren van goederen in verschillende hoogtes en breedtes. Uw tiny house komt veilig aan op de plek van bestemming. Ontdek wat ons team van experts voor u kan betekenen.

Laat het transport van uw tiny house aan ons over

Het transport van uw tiny house is bij ons in bekwame handen. Een tiny house valt onder uitzonderlijk transport. Ons transportbedrijf heeft veel ervaring met het vervoeren van goederen met verschillende hoogtes en breedtes. Bekijk onze projecten om te zien welke klussen wij in het verleden hebben afgerond voor een goed beeld van onze kwaliteiten. Wij zorgen ervoor dat uw tiny house veilig op de juiste plek wordt afgeleverd. Binnen Nederland regelen wij ook exceptioneel transport. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vraag dan zeker meer informatie op bij onze specialisten.

Vraag naar de mogelijkheden

Wij helpen u graag bij het transport van een tiny house. Onze specialisten bespreken met u de verschillende mogelijkheden voor het transporteren. Neem contact met ons op via 0184-613877. Naast het transporteren van een tiny house kunt u bij ons ook terecht voor het transporteren van andere goederen, denk bijvoorbeeld aan het transport van een boot of een machine. Ontdek onze diensten.

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.