Uitzonderlijk transport

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home ยป Uitzonderlijk transport

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Uitzonderlijk transport is van toepassing op goederen die qua afmetingen en massa niet de regelgeving voor het wegvervoer naleven. Is uw lading te hoog, te breed, te lang of te zwaar voor de regelgeving? Neem contact op met Lock Transport B.V. in Hardinxveld-Giessendam, nabij Dordrecht, en ben verzekerd van vakkundig vervoer van uw goederen. Wij vertellen u graag over alle transportmogelijkheden voor uw bedrijf.

Een grote diversiteit aan transportmaterieel voor uitzonderlijk transport

Dankzij ons gevarieerde aanbod aan transportmaterieel, vinden wij altijd een passende transportoplossing. Zo beschikken wij over verschillende (semi-)diepladers en ander materieel. We zorgen uiteraard voor alle ontheffingen en deskundige begeleiding. Zijn wij binnenkort uw partner in (inter)nationaal transport?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

U wilt natuurlijk wel weten wat de kosten bedragen voor uitzonderlijk transport. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en vul onder meer de lengte, de breedte, de hoogte en het gewicht van de lading in. En wat zijn de laadplaats en losplaats? Geef deze gegevens en meer aan ons door. Wij helpen u zo snel mogelijk voor de beste prijs met ieder type transport!

Neem telefonisch contact met ons op

Heeft u op voorhand vragen die u ons graag stelt? Bijvoorbeeld over het uitzonderlijk transport en het transportmaterieel dat wij hiervoor bieden? Neem dan contact met ons op. U bereikt een van onze medewerkers door te bellen naar 0184-613877. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.