Zwaar transport in en buiten Nederland

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home ยป Zwaar transport Nederland

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Als er sprake is van zwaar transport binnen of buiten Nederland, doet u er goed aan om de expertise in te schakelen van een ervaren transportbedrijf. U moet bijvoorbeeld rekening houden met de juiste ontheffingen, begeleiding en u dient over het juiste materieel te beschikken. Het team van Lock Transport B.V. in Hardinxveld-Giessendam, nabij Dordrecht, adviseert u graag welke vorm van transportmaterieel het beste is voor uw situatie.

Wij maken zwaar transport in en buiten Nederland mogelijk

Iedere vorm van transport vereist ander materieel. Zo verzorgen wij regelmatig zwaar transport in en buiten Nederland, maar ook voor volume transport en transport met een autolaadkraan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe wij dit verzorgen? Dankzij ons uitgebreide machinepark maken wij iedere transportwens werkelijkheid.

Ervaring sinds 1931

Nationaal, internationaal, volume of exceptioneel transport, dankzij onze ervaring sinds 1931 bent u verzekerd van een betrouwbare oplossing. Gaat het om een korte rit of om een lange rit buiten de landsgrenzen? Laat het ons weten en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van een oplossing op maat.

Neem contact op met een van onze medewerkers

Uw transportwensen staan bij ons centraal. Wij vertellen u graag hoe wij deze het beste kunnen vervullen als u belt naar 0184-613877. Verzorgen wij voor u binnenkort zwaar of een andere vorm van exceptioneel transport in of buiten Nederland? Neem dan nu contact met ons op.

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.