Diensten

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Opslag en distributie

Voor de opslag en distributie van allerlei soorten goederen schakelt u onze servicegerichte dienstverlening in. Wij zorgen ervoor dat alles volledig naar uw wens wordt geregeld. Bovendien denken we graag met u mee om de juiste oplossing te vinden voor al uw opslag- en distributievragen. Heeft u goederen van afwijkende afmetingen die u wilt opslaan? Wilt u bepaalde goederen voor langere of juist kortere periode in een opslagplaats opbergen? Of wilt u de distributie van uw goederen uit handen geven, zodat u zichzelf kunt richten op uw core business? Wij regelen het graag voor u!

Nationaal Transport

Lock Transport heeft al vele jaren ervaring met transport binnen Nederland. Of het nu om transport van grote of kleine lading gaat, of op lange termijn of met spoed. Wij proberen altijd een oplossing te vinden waar de klant tevreden mee is. Door het gebruik van autolaadkranen en de grote verscheidenheid aan materieel dat ingezet kan worden, kan er snel op de behoefte van de klant ingespeeld worden. Binnen Nederland houdt Lock Transport zich voornamelijk bezig met het vervoer van:

  • Offshore en Baggermateriaal
  • Bouwmaterialen
  • Scheepsbouwmaterialen
  • Machines, Motoren en Generators
  • Machineverhuizingen

Internationaal Transport

Lock Transport houdt zich al vele jaren bezig met transport buiten de landsgrenzen. En de onderneming heeft zich geprofileerd als internationaal transporteur met vaste bestemmingen in voornamelijk de landen Frankrijk, Duitsland, Italië en de Benelux. Wekelijks worden zowel deelladingen als complete ladingen door de Nederlandse chauffeurs van Lock Transport getransporteerd naar de juiste bestemming. Mede door veel kennis en ervaring in het internationale transport houden wij altijd de juiste levertijd aan. Doormiddel van het Track- en Trace systeem op de vrachtwagens kan ook er altijd gezien worden waar de lading zich bevind. Tevens verzorgt Lock Transport ook exceptioneel transport naar het buitenland.

Benieuwd wat voor transport
u nodig heeft ?

Neem contact op!

Volume Transport

Het volume transport van de te recyclen gedragen kleding is al jarenlang een belangrijke markt voor Lock Transport. Op vele bestemmingen in Frankrijk, Duitsland en Italië wordt de gedragen kleding geladen en in de loop der jaren is de onderneming één van de marktleiders geworden in dit transportsegment.

Door het gebruik van speciaal opgebouwde mega’s en volume combi’s kan er respectievelijk 100 tot 120m3 geladen worden. Al deze transportmiddelen zijn in het bezit van TÜV-ladingzekeringcertificaat om zo op een verantwoorde manier het volume transport uit te voeren.

Transport met autolaadkraan

Veel transporten bij Lock Transport worden uitgevoerd door vrachtwagens met autolaadkraan. De onderneming heeft vrachtwagens met autolaadkraan variërend van 40 tot en met 140 ton/mtr. en probeert zo voor zo veel mogelijk soorten transport een oplossing aan te bieden voor het laden en lossen. Dit maakt het vervoeren van goederen gemakkelijker en flexibeler doordat er altijd een laad- of losmogelijkheid is. Deze transportmiddelen worden dan ook vaak ingezet bij het vervoer van units, containers en bagger- en bouwmaterialen.

Alle kraanchauffeurs bij Lock Transport zijn in het bezit van het diploma ‘kraanmachinist met hijsfunctie’. Dit houdt in dat de kraan naast het laden en lossen van de lading ook hijswerkzaamheden op locatie mag uitvoeren.

Exceptioneel Transport

Ook voor exceptionele lading; te hoog, te breed, te lang en te zwaar kan Lock Transport een vakkundig transport regelen. Door een grote diversiteit aan transportmaterieel met o.a. (semie-)diepladers en andere speciaal materieel kan er altijd een transportoplossing gevonden worden.

Tevens kan Lock Transport voor alle ontheffingen en begeleidingen zorgen. De gespecialiseerde vakmensen binnen de onderneming zullen altijd zorgen voor een veilig en vakkundig transport.

Lock Transport B.V.