Exceptioneel transport

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home » Exceptioneel transport

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Dankzij ons uitgebreide wagenpark is exceptioneel transport binnen Nederland geen enkel probleem voor Lock Transport B.V in Hardinxveld-Giessendam nabij Dordrecht. Of uw lading nu te hoog, te breed, te lang of te zwaar is voor regulier transport, wij voeren het voor u uit. Keer op keer zorgen we ervoor dat uw object op een juiste en veilige manier op de plaats van bestemming aankomt. En wist u dat we niet alleen exceptioneel transport binnen Nederland maar ook in het buitenland uitvoeren?

Geen enkel exceptioneel transport binnen Nederland is ons te gek

Wat wilt u precies door ons laten vervoeren? Geef ons door wat het formaat van uw exceptioneel zwaar transport binnen Nederland is, dan vinden wij er meteen een gepaste oplossing voor. Met een wagenpark bestaande uit (semi-)diepladers en ander speciaal materieel, zijn de mogelijkheden voor uw transportopdracht oneindig. Wilt u bijvoorbeeld beton transporteren? Ook dan kunt u bij ons terecht.

U wordt volledig ontzorgd

Wanneer u ons inschakelt voor exceptioneel transport binnen Nederland, nemen wij u het hele proces uit handen. Zo verzorgen we alle ontheffingen en begeleidingen tijdens het transport. Uw transport verloopt veilig en vakkundig dankzij onze ervaren en gespecialiseerde vakmensen.

Aandacht voor het milieu tijdens uw exceptioneel transport

Binnen ons bedrijf hebben we het milieu hoog in het vaandel staan. Elke transportkus voeren we zo schoon en zuinig mogelijk uit. Ons wagenpark bestaat uitsluitend uit vrachtwagens en autolaadkranen die voldoen aan de momenteel geldende emissienormen. Daarbij worden ook onze chauffeurs gestimuleerd om zo zuinig mogelijk te rijden. Op deze manier is de CO² uitstoot van uw exceptioneel transport binnen Nederland zo zuinig mogelijk.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Benieuwd naar de kosten voor het verzorgen van uw exceptioneel transport binnen of buiten Nederland? Vraag direct een offerte aan en kom erachter! Voor meer informatie over onze mogelijkheden en dienstverlening, mag u natuurlijk altijd contact opnemen. U bereikt ons door te bellen naar 0184-613877.

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.