Machine transport

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Neem contact op!

Home » Machine transport

Internationaal en nationaal transport
Servicegerichte transportdiensten
Dagelijks 40 vrachtwagens onderweg

Van beton tot aan hout of een machine, Lock Transport B.V. zorgt ervoor dat uw transport op juiste wijze wordt uitgevoerd. Hoe wij dit voor u kunnen realiseren? Om te beginnen beschikken wij over een zeer uitgebreid en modern wagenpark, bestaande uit allerlei transportmateriaal. Voeg hier onze jarenlange ervaring en verregaande expertise binnen het vak van transport aan toe en u heeft een gouden combinatie. Dit is hoe wij elk transport, van een machine tot aan goederen, succesvol weten te volbrengen.

Veelzijdigheid en vakkundigheid gegarandeerd bij uw machine transport

Binnen Lock Transport B.V. hebben we al vele jaren ervaring binnen het vak van transport: al sinds 1957. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij helemaal thuis zijn op het gebied van transport, waardoor wij werkelijk elke transport opdracht tot een goed einde kunnen brengen. Of het nu gaat over een grote of kleine lading, u iets op lange termijn wilt transporteren of juist met spoed, wij vinden altijd wel een oplossing waar u als klant tevreden mee zult zijn. Voor het transporteren van bouwmateriaal of een machine vinden we altijd een oplossing, maar ook met exceptioneel transport weten wij onszelf raad. Wij beschikken over speciale en zwaar uitgevoerde autolaadkranen die uitermate geschikt zijn om zowel buiten als binnen (zware) machines te hijsen en te vervoeren. Het inpandig hijsen en transporteren van machine vraagt speciaal materieel en ervaren personeel. Met onze ervaren personeel is het zelfs mogelijk om een boot te transporten.

Neem contact op met uw betrouwbare partner op het gebied van transport

Of u nu het transport van een machine of iets anders wilt laten verzorgen, Lock Transport B.V. in Hardinxveld-Giessendam nabij Dordrecht is dé partner voor u. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een accurate en veilige levering. Tevens zijn wij erg klantgericht. Uw wensen staan bij ons dan ook op de eerste plaats. Wanneer u tevreden bent met het transport van uw machine of ander product, zijn wij dat ook. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor het transporteren van uw goederen via onze website. Wilt u ons echter eerst liever persoonlijk spreken over (internationaal) transport? Dan kunt u altijd even bellen naar 0184-613877. Wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen?
stel ze direct

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lock Transport B.V.